Du <3 Jag

Imorgon bitti åker mitt hjärta utomlands.. usch känns lite jobbigt! Däremot kommer han ha det helt fantastiskt och det är en dröm för honom så han är värd denna resan enormt mycket! You make me proude baby!
-kommer längta efter dig! <3
 
 
 
 

guld och silver.. vad är du?

Det är så kul med guld och silver, oftast gillar man antingen eller eller så har man inget problem med att kombinera. Jag är mest för silver, förr var det guld men det har ändrats med åren. Kan verkligen inte kombinera båse guld och silver medans har några vänner som lätt kan det. Min mamma är en guld människa, hon älskar guld. Fottade lite hos henne häromdagen:
 
 
Visst kan det bli fint om man får till det rätt.. Älskar min mammas vardagsrum, vitt och guld jätte fint med hade aldrig kunnat ha det själv.. Kul att man kan vara så olika men ändån lika på samma gång!
 
 

ta saken i egna händer!

efter som min älskling ska åka utomlands och spela med avicii, dubai, kiev och moskva!så fick jac för mig att ha en fete fest hemma!eftersom min älskling aldrig pallar sånt så får man ju passa på att göra det när han e borta!!:) bjudit in 34 pers och börjar redan få kalla fötter! hahaha 34 pers??? jaja blir nog svin bra!:) sa det till alex han bara 34 peeeeers!!!!???? sen bara skratta han haha min goding!!:) härligt när man träffar någon som ger en så många härliga skratt i vardagen!när det känns så rätt!har träffat en guldklimp!:)

nu blir det jobb!
ha en lovely day!!
xoxo

söndags mys

idag blev det tikka masala och släta bullar bak!så mysig söndag! dessutom börjar solsidac idag igen yeess så himla bra!
Jasmine

Idag har vi som sagt haft en orientalisk dag på jobb (familia köpcentrum) "Tusen & en natt hette det" magdansöser , spåtanter, marknad osv. var det också. dessutom hade alla butikerna nått erbjudande och vi klädde ut oss. Vi var jasmine (som i alladin) kom fram en liten pojke med sin mamma så skrek han rätt ut -"mamma mamma det är ju alladins frun" och så pekade han på mig hahaha.. så goa ungar.
 
Sitter framför datorn med min fina älskling som också nördar på sin dator och mina små hår tussar ligger också och har tråkigt :) Snart åker min älskling till dubai, kiev och moskva och ska spela med avicii.. Super stolt över honom.. frågan är ju bara hur fan jag ska klara mig! usch kommer bli tomt i sängen..
Tänker inte på det mer nu..
 
Är helt slut efter idag men svin kul var det!! Imorse när jag åkte bussen tittade folk kanska roligt på mig iallafall och tänkte nog var fan har hon varit inatt eller hur fan orkar hon sminka sig så på morgonen haha.. lite weird.. 9 på morgonen i vinter jacka ( ja jag har börjat med den haha) orientalisk/arabisk prinsess sminkning och en mega hög hästsvans mitt på huvudet på en busshållplats en lördag morgon?? bjuder på den gott folk!!! ;)
 
Här kommer bilder:
 

 
 
 
 
 
 
 

You

 
 
 
 
 
 

Photoshoot 2012

Idag har vi varit uppe tidigt och åkte till malmö eller rättare sagt falsterbo för en photoshoot med alex
Gick riktigt bra, super snygga bilder blev det!!
Trots det super trissta vädret idag så blev det en otroligt lyckad dag!
Imorgon ska vi ha en orientalisk dag på jobb, eller rättare sagt hela familia köpcentrum ska ha orientaliskt tema.
Blir spåtanter, magdansöser,orientalisk musik och orientaliska marknad.
vi ska även vara utklädda i "jasmin" kläder i vår butik haha.. Blir spännande!:)
Här kommer lite bilder från idag:
 
 
 

Audrio ♥

Alex fick sina nya hörlurar med sitt nya artistnamn på Audrio.
Svin snygga!
 

still going strong

 
Hade en super mysig kväll hos andre  i lördags!
Imorgon blir det malmö då alex ska fottas!
xoxo
 

Humans [Le7els]

Idag kom alex ena låt Humans  [Le7els]  med en preview på beatmyday:
 
http://www.beatmyday.com/2012/10/02/preview-audrio-humans-le7els/#axzz28AMCJOZr
 
 
Stolt över dig hjärtat!
xoxo